Landelijk Verblijf: “Les cachettes” 

3, rue des Fabriques 

7760 Celles

 

 La Petite Cachette is nu vrij voor de 1/4 de finale van de Euro in de stadium van Lille Pierre Mauroy

De vakantiehuisjes « Les cachettes »  bestaan uit twee aangrenzende huisjes, « La grande cachette » en « La petite cachette ». Elk huisje heeft een eigen ingang en een eigen terras. Beide woningen kunnen afzonderlijk of samen worden gehuurd.

 

Om de foto's te zien, klik op de afbeeldingen hieronder:

 

                                   

 

« La grande et la petite cachettes » bevinden zich in het centrum van de landelijke gemeente Celles, in een rustige en harmonieuze plek.

 

Of het nu alleen, met familie of met vrienden is, u vindt er alle comfort en de warmte om er een aangenaam verblijf van te maken.

 

De huisjes zijn ideaal gelegen in het midden van de driehoek bestaande uit Mount Enclus (141m), Mont Saint Aubert (147 m) en de regio van de heuvels. Ze zijn ook in de buurt van de vlakte van de Schelde. Deze idyillische groene oase biedt u de mogelijkheid om te wandelen, te fietsen, te sporten of zich te ontspannen.
U loopt tussen de steile bospaden, jaagpaden en velden.

  

Naast de charme van de plaats, bevindt u zich dicht bij kunst en cultuur in steden zoals ...(minder dan 10 minuten van Doornik, Ronse, 30min Rijsel, Kortrijk en Oudenaarde, 1 uur van Brussel, Gent en Brugge)

 

faciliteiten: supermarkt (7/7 geopend), bibliotheek, wasserette, sporthal (verhuur op aanvraag), tennisbanen (gratis terreinen) en organisatie van sportcursussen tijdens schoolvakanties: u vindt de details op de website van het dorp  Celles.

  

Telefoon: Anny Verfaillie

België: 0497.544.631

Internationaal: +32497.544.631

Mail: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.